Psiholog / Psihoterapeut

Nataša Rogić

Nataša Rogić, osnivač Psihološkog Centra EGO, je psiholog, psihoterepeut i stalni sudski vještak psihološke struke. Karijeru započinje radom na fakultetu, u svojstvu stručnog saradnika-asistenta. Više od 10 godina se intenzivno bavi psihološkim savjetovanjem i pružanjem psihološke pomoći odraslima, mladima i djeci.

Svakodnevno radi sa klijentima koji se suočavaju sa različitim poteškoćama kao što su: razvod, gubitak bliske osobe, prekid veze, toksična veza, depresija, anksioznost, panični napadi, tugovanje, problemi u porodici, poteškoće u komunikaciji, različiti strahovi, nisko samopouzdanje i druga stanja…

Godinama je realizovala i psihološke radionice za djecu usmjerene na osnaživanje kapaciteta djece, razvijanje emocionalnih vještina i mehanizama prevladavanja teškoća. Iskustvo u radu sa djecom obogaćuje i angažmanom u predškolskoj ustanovi St. Barbara u Njemačkoj gdje je primjenjivala tehnike Play i Art terapije kroz koje dijete iznosi svoje probleme “nesvjesno”.

Pored savjetodavnog rada, posljednjih godina svoje interesovanje usmjerava i na rad sa ljudskim potencijalima, baveći se psihološkom procjenom, osobinama i crtama ličnosti u svojstvu pravilne selekcije profesionalnog kadra i povećanja efikasnosti učinka, regrutacijom i selekcijom kandidata za radna mjesta, mjerenjem i praćenjem uspješnosti, trenizima i razvojem zaposlenih, motivacijom zaposlenih, implementacijom procesa za razvoj
kompetencija ljudskih resursa.

Praktična iskustva stiče na izvršilačkim rukovodećim – menadžerskim pozicijama. Unapređuje svoja znanja stalnim praktičnim radom sa klijenatima i permanentnom sopstvenom edukacijom.

Sva prava zadrzana. Web dizajn: IT Expert